in

Best Driver’s Car 2016 – McLaren 570S Hot Lap

De McLaren 570S is de goedkoopste McLaren die je kunt kopen, maar zelfs dan is het nog altijd een van de duurste auto’s in deze competitie. De 570S is iets minder geavanceerd dan zijn duurdere broertjes en wordt door McLaren geen supercar maar een sportauto genoemd, echter wel een met 570 pk en een nul tot honderd tijd van 2.8 seconden.

De 570S heeft een lichtgewicht koolstofvezel kuip en dezelfde aandrijflijn als de andere McLaren’s; een 3,8-liter twin turbo V8-motor gekoppeld aan een zeventraps automaat met dubbele koppeling. In rechte lijn is hij extreem snel volgens Randy Pobst en omdat de McLaren zeer geschikt is voor de openbare weg verwachten wij dat dit een van de kanshebbers is op de Best Driver’s Car 2016 titel. We moeten echter niet te voorbarig zijn want er volgen nog 8 deelnemers!

Video: McLaren 570S Hot Lap

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

mercedes-amg-gt-s-hot-lap

Best Driver’s Car 2016 – Mercedes-AMG GT S Hot Lap

moeder-rijdt-haar-eigen-zoon-omver

Moeder rijdt haar eigen zoon van z’n motorfiets