in

Bestelbus van Amazon door trein gehalveerd

De Amerikaanse website TMZ heeft beelden gedeeld van een angstaanjagend ongeluk, dat wonderwel goed afliep. In 2021 werd de Amazon-bestelbus van bezorger Alexander Evans geraakt door een trein. Vlak achter de voorstoelen werd de bestelbus gehalveerd en zag de bestuurder zijn leven en de trein aan zich voorbijflitsen.

Het ongeval vond plaats in Ixonia, Wisconsin, waar Alexander over een lastig kruispunt probeerde te navigeren. Daarbij stak hij een onbewaakte spoorwegovergang over, mag zag de naderende trein niet.

De video laat zien hoe de impact de bestelbus in tweeën splijt en de trein met hoge snelheid voorbij raast, op centimeters van de bestuurder. Alexander kon zichzelf uiteindelijk losmaken en ongedeerd uit de cabine stappen, terwijl de achterste helft van de bus aan de voorkant van de trein geplakt zat.

Na afloop kon geloven Alexander nauwelijks geloven dat hij ongedeerd was, maar zelfs terwijl de trein in de video langs hem raast, zie je Evans vol ongeloof zijn hoofd schudden. Als je zoveel gelukt hebt, kun je maar beter direct een lot kopen of naar het casino gaan. Dit is jouw dag!

Video: Bestelbus van Amazon door trein gehalveerd

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Trailer Drive to Survive seizoen 6

Trailer Drive to Survive seizoen 6

250 kmh op de Autobahn met een Volvo S40

250 km/h op de Autobahn met een Volvo S40