in

Bestuurder heeft geen idee hoe een handbak met koppeling werkt

Dat je niet precies weet hoe een handgeschakelde versnellingsbak met koppelingspedaal en pook werkt, dat kan. Helemaal in Amerika, waar deze video is opgenomen, gebruiken veel mensen een ‘automaat’ en wordt er tijdens de rijles geen aandacht besteed aan leren schakelen. Maar als je niet weet hoe het moet, stap dan niet in een Porsche 992 GT3!

In deze video zien we een Lava Orange GT3 op een parkeerplaats in Oregon. De bestuurder probeert een aantal keer weg te rijden en trapt daarbij het gaspedaal vol in, terwijl de Porsche amper vooruit komt. Op veel punten komt het gejank van de zescilinder boxermotor niet overeen met de snelheid waarmee de auto rijdt, wat aangeeft dat de bestuurder het koppelingspedaal nog ingetrapt heeft.

Het is pijnlijk om naar te kijken en we kunnen ons haast niet voorstellen dat de bestuurder ook daadwerkelijk de eigenaar is van deze GT3. Dan worden er weinig kilometers gereden op deze manier.

Via: R/T

Video: Bestuurder heeft geen idee hoe een handbak werkt

@brennandietzz

♬ original sound – Brennan

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Kilometerverzekering

Wat is een kilometerverzekering?

Nissan GTR verboden

Waarom de Nissan GT-R niet meer verkrijgbaar is in Europa!