in

Bestuurder in Mercedes-AMG C63 trapt expres op de rem

Deze video, vastgelegd op de M7 in Australië, laat een Mercedes-AMG zien die met opzet een aanrijding veroorzaakt en er daarna vandoor gaat.

Het incident werd vastgelegd door een dashcam en daardoor kunnen we zien hoe Mercedes-AMG C63 Coupé een zwarte Toyota Hilux inhaalt evenals twee andere voertuigen, om vervolgens terug in te voegen op de rechterrijstrook. Waarschijnlijk gefrustreerd door het feit dat niemand naar links ging, besloot de Mercedes-bestuurder zijn ergernis duidelijk te maken door eens hard op de rem te trappen.

De stationwagen direct achter de C63 AMG kon nog op tijd remmen, maar de witte Ute daarachter niet en die botst tegen de stationwagen aan. De Hilux daarachter kon een tweede botsing maar ternauwernood voorkomen.

De Mercedes-bestuurder moet in zijn spiegels gezien wat er gebeurde, maar reed gewoon verder alsof er niets aan de hand was. Ik mag hopen dat deze beelden overhandigd zijn aan de politie.

Video: Mercedes-AMG C63 trapt expres op de rem

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Nissan S14 Silvia V12

Deze Nissan Silvia S14 maakt gebruik van een schreeuwende V12

De goedkoopste Dodge Viper in de USA

De goedkoopste Dodge Viper in de U.S.