in

Beverly Hills Beauties krijgen payback van MX-5 coureurs

Een tijdje geleden klommen twee jonge vrouwen, die zichzelf Beverly Hills Beauties noemen, in een geparkeerde Mazda MX-5 en plaatsten een foto ervan op Facebook. Bij de foto schreef Ali Green; “Let this be a lesson to all Mazda Miata owners – if you are dumb enough to buy this hideous car, we are dumb enough to jump through the top and dance on your seats. ‪#‎zoomzoom”

Je kunt je voorstellen dat de MX-5 community de actie van de twee dames bijzonder respectloos vond, zoals iedere autoliefhebber dat zou vinden, en wat volgde was een online steniging van de twee dames uiteenlopen van scheldkanonnades tot aan daadwerkelijke bedreigingen.

MX-5 coureurs Sam Barnett en Drake Kemper zagen een mogelijkheid om gebruik te maken van de situatie en de dames een soort van ‘Payback’ te geven. De Beverly Hills Beauties werden uitgenodigd om mee te rijden op het circuit in een Mazda MX-5 Raceauto zodat ze respect zouden krijgen voor de kleine roadster. Een slimme zet van de twee coureurs want als coureur ben je altijd op zoek naar publiciteit.

De YouTube-reacties op de video zijn niet mild, dit zou geen payback zijn maar een cadeautje. Het is echter niet aan de coureurs om deze dames te straffen, zij zagen slechts een mogelijkheid voor gratis publiciteit. Bovendien lijkt het erop dat de dames echt onder de indruk waren van de MX-5’s prestaties op het circuit.

Video:  Beverly Hills Beauties krijgen payback

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dit is Vaughn Gittin Jr's 900 pk Ford Mustang RTR

Dit is Vaughn Gittin Jr’s 900 pk Ford Mustang RTR

Jaguar F-Pace S Review

Jaguar F-Pace S Review