in

Big Muscle – 1922 Ford Hot Rod

Erfstukken komen in vele verschillende vormen en maten. Soms komen ze in de vorm van een sieraad, de andere keer in de vorm van een meubelstuk. Maar zelden komen ze uitgerust met een 255 cubic inch Ford Hot Rod met side pipes en een geluid dat beter is dan menig orkest.

Dit is Anji Ramsey’s 1922 Ford Hot Rod Roadster en het is een auto die in het bezit is van haar familie voor bijna 65 jaar. Anji nam contact op met Mike Musto omdat zij vond dat de auto prima zou passen in een aflevering van Big Muscle, daar heeft ze helemaal gelijk in! Het nadeel is echter dat Mike Musto zelf niet echt in de auto past, Mike is best een flinke kerel en moet daarom naast het stuur zitten. Om vervolgens met zijn linkerhand te sturen, met zijn rechtervoet gas geven en met zijn linkervoet remmen. Voor alles is er een eerste keer, check de review na de break!

Video – 1922 Ford Hot Rod

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Best Motoring International - Mazda RX7 vs RX8

Best Motoring International – Mazda RX-7 vs RX-8

Jaguar XJ220 Joyride

Jaguar XJ220 Joyride