in

Big Muscle – 1966 Mustang Coupe

Iedere auto die Mike Musto rijdt voor Big Muscle is onder handen genomen. Een compleet standaard muscle car hebben wij nog niet gezien en dat hoeft van ons ook niet, het customizen en upgraden van dit soort auto’s zorgt ervoor dat iedere auto uniek is en dat je met gemak verschillende Ford Mustangs kunt testen in één seizoen. Daarnaast zijn oldtimers best leuk om mee te cruisen, maar trap je een beetje door dan merk je al snel dat er onderhuids wel wat ruimte voor verbetering is, op zich logisch na 50 jaar.

Mike Maier van Maier Racing is de eigenaar van deze prachtige blauwe 1966 Ford Mustang coupe, een auto die in eerste instantie werd gekocht als een speeltje voor hem en zijn vrouw. Maar wanneer je opgroeit in een race-familie is het moeilijk om een auto standaard te laten en niet te verbeteren. Beetje bij beetje evolueerde deze Mustang van een familie hot rod naar een testauto voor nieuwe onderdelen. Daardoor is deze Mustang nu een van de beste straatlegale Mustangs die je maar kunt vinden, en hoewel sommige mensen beweren dat ‘groter altijd beter is’…bewijst deze Maier Racing ’66 Ford Mustang coupe het tegendeel.

Video: Big Muscle – 1966 Mustang Coupe

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WTCC 2013 - Moeilijk weekend voor Coronel in Argentinië

WTCC 2013 – Moeilijk weekend voor Coronel in Argentinië

Yvan Muller & Sebastien Loeb testen nieuwe Citroën C-Elysee WTCC

Yvan Muller & Sebastien Loeb testen nieuwe Citroën C-Elysee WTCC