in

Big Muscle – Een ’68 Bullit uit Dubai

De film Bullit uit 1968 werd vooral bekend door de enorme achtervolging, waarin Steve McQueen een 1968 Ford Mustang bestuurt en door de straten van San Francisco scheurt. De auto’s die gebruikt werden in de achtervolging zijn de donkere “Highland Green” 1968 Ford Mustang GT 390 Fastback en de “Tuxedo Black” 1968 Dodge Charger R/T 440 Magnum.

De donkergroene Ford Mustang groeide na de film uit tot een icoon en tal van liefhebbers bouwden een replica, zoals dit exemplaar uit Dubai. Mike Musto en de rest van de DRIVE-crew waren toevallig in Dubai voor opnames toen ze deze Mustang GT 390 Fastback tegen het lijf liepen tijdens een automeeting.

Uiteraard kon Mike deze klassieker niet laten staan en vroeg de eigenaar toestemming voor een Big Muscle review. Die vond dat gelukkig geen probleem waardoor wij kunnen genieten van een prachtige ’68 Bullit.

Video: Big Muscle – Een ’68 Bullit uit Dubai

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi R18 E-Tron Quattro vol gas over Monza

2015 Audi R18 E-Tron Quattro vol gas over Monza

Clio RS gaat op zijn dak na tik van GT-R

Clio RS gaat op zijn dak na tik van GT-R