in

Bizzarrini P538 voor het eerst in 32 jaar gepoetst

Larry Kosilla van poetsbedrijf Ammo NYC bezocht onlangs een geheime autocollectie, bestaande uit honderden zeldzame modellen van onder andere Ferrari, Lamborghini, Chevrolet, BMW, Ford, Plymouth, McLaren, Porsche, noem het maar op. De eigenaar van deze collectie koopt als sinds de jaren ’70 auto’s, waarna deze gestald worden in één van de drie loodsen. Om vervolgens nooit meer het daglicht te zien.

De eigenaar, die anoniem wil blijven, heeft besloten om veel van de auto’s te verkopen en zodoende werd Larry uitgenodigd om de geheime locatie te bezoeken. Na een korte tour mocht Larry zijn kunsten demonstreren op een Bizzarrini P538, met een waarde van 1 miljoen dollar en waarvan er slechts een handvol zijn gemaakt.

De Bizzarrini P538 staat al ruim 32 jaar opgeslagen in deze loods en dit is zijn eerste poetsbeurt in evenzoveel jaren. Hij stond geparkeerd naast een Noble met een Ferrari-motor, die ook al jaren in het donker staat te verstoffen.

De poetsbeurt is interessant en vermakelijk om te zien, maar onze aandacht gaat vooral uit naar al die auto’s die hier verborgen zijn. Binnenkort een uitgebreidere video over deze collectie!

Video: Bizzarrini P538 voor het eerst in 32 jaar gepoetst

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Liberty-Walk-Nissan-Skyline-Super-Silhouette

Liberty Walk Super Silhouette Skyline

Volkswagen Polo Aso

Volkswagen Polo doet asociaal op de A4