in

Zie hoe de enige Koenigsegg Jesko een poetsbeurt krijgt

We hebben Larry Kosilla al vaker unieke auto’s zijn poetsen, waaronder een McLaren Formule 1-auto, Maserati MC12 Corsa, en onlangs werd hij opgeroepen om de enige Koenigsegg Jesko ter wereld een poetsbeurt te geven.

De Jesko is de nieuwste hypercar van Christen Von Koenigsegg, vernoemd naar zijn vader Jesko. Larry werd gevraagd om de 1.600 pk sterke Jesko, die in Manhattan Motorcars tentoongesteld stond, tot in perfectie te poetsen voor aankomende evenementen in East Hampton en later in Zuid-Korea.

Er zullen slechts 125 Koenigsegg Jesko’s worden geproduceerd in 2020 met een geschat prijskaartje van 3.000.000 dollar per stuk. Ze zijn allemaal uitverkocht, maar dit is het prototype (#1 van 125) welke tentoongesteld wordt op autoshows over de hele wereld. De Koenigsegg wordt dus veel verplaatst en aangeraakt en dat gaat ten kosten van de glans.

Hieronder zie je welke producten en technieken Larry gebruikt om Koenigsegg Jesko weer te laten stralen als nooit tevoren.

Video: Zie hoe de Koenigsegg Jesko een poetsbeurt krijgt

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Perfecte run in Formula Drift

Zo ziet een perfecte run eruit in Formula Drift

Subaru Legacy Outback 2.5 AWD - klokje Rond

Klokje Rond – Subaru Legacy Outback met ruim 1 miljoen km