in

Maserati MC12 Corsa krijgt speciale lakbehandeling

Larry Kosilla van Ammo NYC heeft allerlei soorten auto’s gepoetst in zijn leven, van barn finds tot aan hypercars en recentelijk nog een Maserati MC12 Corsa. Omdat de MC12 Corsa een raceauto is heeft de Maserati een hele dunne laklaag, Larry werd daarom ingeschakeld om de raceauto een speciale behandeling te geven.

In tegenstelling tot een normale auto, die veel lagen verf en blanke lak heeft, zijn raceauto’s voorzien van een dunne laklaag om het gewicht tot een minimum te beperken. Een paar honderd gram winst is tenslotte een snellere tijd op het circuit. Voor detailers als Larry Kosilla is het echter een uitdaging om zo’n raceauto te poetsen, het gebruik van normale producten om vuil en krassen te verwijderen zou de lak namelijk alleen maar beschadigen.

In onderstaande video doet Larry uit de doeken wat de ideale behandeling is voor de MC12 Corsa en zien we hoe de Maserati na een paar uur poetsen weer staat te blinken. Ben jij iemand die ieder weekend de auto staat te poetsen, dan is deze video zeker iets voor jou.

Video: Maserati MC12 Corsa krijgt speciale lakbehandeling

Maserati MC12 Corsa krijgt speciale lakbehandeling

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *