in

Zie hoe deze bestuurder een BMW 2-serie Gran Tourer uit de vangrail houdt

Geen idee wat je met een BMW 2-serie Gran Tourer op de Nordschleife te zoeken hebt, maar zo te zien is dit niet het eerste bezoekje van deze bestuurder aan een circuit. Kijk eens hoe hij de 2-serie Gran Tourer uit de vangrail weet te houden na een mega overstuur-moment!

De 2-serie Tourer is een voorwielaangedreven minivan, een auto die de naam BMW eigenlijk niet verdient. BMW’s horen in mijn ogen sportieve achterwielaandrijvers te zijn, geen minivans met een hogere zitpositie. Maar goed, dat is mijn persoonlijke mening. Feit blijft dat deze bestuurder het enige juiste doet bij overstuur in een FWD-auto, gas erop en tegensturen!

Video: BMW 2-serie Gran Tourer

 • Sander

  Racer in hart en nieren, kan de specs van supercars dromen.

Zie hoe deze bestuurder een BMW 2-serie Gran Tourer uit de vangrail houdt

7 Reacties

Laat een reactie achter
 1. Als je de nordschleiffe zou kennen weet je dat je elk bedenkbaar motorvoertuig tegen kan komen daar! Je afvragen wat deze (heel capabele) chauffeur daar te zoeken heeft is ronduit dom. Wat een voertuigcontrole! Hulde voor deze man! Die zijn auto uit de vangrail weet te houden waar menig ervaren coureur “hem” had afgeschreven! Daarnaast test BMW elk model dat ze uitbrengen op de “ring”, dat model heeft daar dus al talloze rondjes gedraaid en hoort daar meer thuis dan jij, meneer de postert!

 2. Ondanks dat dit een minivan is, schiet deze BMW de bocht toch wel professioneel door.
  Of het nu een X6M is of een 2serie *Gran Tourer ze kunnen allemaal de ring op.
  Dat horen BMW’s te zijn, echte rijders auto’s ongeacht de vorm.

 3. Duidelijk is niet iedereen het eens met mijn mening. Nogmaals, ik vraag me niet af wat deze bestuurder daar doet, die heeft zijn voertuigbeheersing wel bewezen!

  Uiteraard mag je met een bestelbus en touringcars of in dit geval een minivan de ‘Ring’ op, dat snap ik ook wel. Maar persoonlijk zie ik daar de lol niet van in, huur dan iets leuks bij de vele verhuurbedrijven in de buurt. Helemaal als je zo goed kan sturen. Maar goed, als jullie een andere mening hebben dan mag dat natuurlijk!

Reageer op deze video