in

BMW Concept Z4 in nieuwe promo

De geheel nieuwe BMW Concept Z4, die vorige week werd onthuld, is nu ook rijdend te zien in een promovideo. Niemand zal in staat zijn deze uitvoering te kopen want het is niets meer dan een studiemodel, een visie van BMW op een moderne roadster en de nieuwe designrichting van de fabrikant uit München.

De BMW Concept Z4 heeft alle kenmerken van een klassieke roadster, zoals een lange wielbasis, een langgerekt silhouet en een korte achterzijde. De twee grote ‘bulten’ met geïntegreerde rolbeugels geven de achterzijde een sportieve aanblik evenals de sterke sharknose waarvan de lijnen doorlopen in de flanken. De BMW staat op 20 inch lichtmetalen spaakvelgen en is gespoten in een matoranje kleur, Expressive Orange.

De opvolger van de huidige Z4 verschijnt volgend jaar en visueel gezien zal het productiemodel een afzwakte versie zijn van dit concept. Maar volgens hoofdesigner Adrain van Hooydonk zal het uiteindelijke productiemodel behoorlijk trouw zijn aan deze concept Z4.

Video: BMW Concept Z4 Promo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-Maybach-6-Cabriolet

Mercedes-Maybach 6 Cabrio Concept is ontzettend cool

Italdesign Zerouno

Italdesign Zerouno bij Pebble Beach Concours d’Elegance