in

BMW E92 M3 Tribute

De BMW M3 Coupe is niet meer en zal binnenkort worden vervangen door de BMW M4 Coupe die we eerder al in ‘conceptvorm’ zagen. De iconische M3 badge blijft maar zal nooit meer te zien zijn op een coupe variant, alleen op de sedan uitvoering.

De laatste uitvoering, de E92 generatie, van de legendarische M3 Coupe werd gepresenteerd in 2007 en had een 420 pk sterke atmosferische V8. Het vermogen werd via een handgeschakelde versnellingsbak, of zeventraps DCT, naar de achterwielen gestuurd waardoor de BMW E92 M3 Coupe in 4.5 seconden naar de 100 kilometer per uur sprint.

Genuine Photography maakte een tribute van de BMW E92 M3, uitgerust met Competition Package. Het is een mooi eerbetoon aan de laatste M3 Coupe en voor degene die nog meer video’s willen zien van de M3 Coupe raden we deze video aan of deze playlist.

Video: BMW E92 M3 Tribute

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hennessey Mercedes G63 AMG vs Nissan GT-R

Hennessey Mercedes G63 AMG vs Nissan GT-R

Alfa Romeo 4C Review

Alfa Romeo 4C Review