in

BMW gaat met 150 km/h dwars door Flugplatz

Het paasweekend is misschien wel het drukste weekend van het jaar op de Nordschleife. Vele duizenden toeschouwers en bestuurders komen naar de Groene Hel voor Carfreitag en de daaropvolgende paasdagen. Spektakel gegarandeerd!

We zitten nu onze bronnen door te spitten en kwamen deze video tegen, opgenomen vanuit een BMW E36 M3. De bestuurder gaat voor Flugplatz aan de kant voor een andere BMW die met 150 km/h de snelle bocht induikt. Die komt iets buiten de ideale lijn en met het linker achterwiel in het gras.

De BMW gaat dwars maar door juist tegen te sturen weet de bestuurder de BMW recht te trekken en ESP doet het laatste stukje. Zonder twijfel een code brown dit!

Zelf ook iets gefilmd of gespot tijdens Carfreitag of het paasweekend, tip ons! Dan zie je het natuurlijk als eerste bij Autostrada.TV

Video: BMW gaat met 150 km/h dwars door Flugplatz

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Problemen bij Mercedes

Hoe duur is een GP en problemen bij Mercedes

Lamborghini Urus

Een terugblik op de Lamborghini Urus!