in

BMW M3 DTM Getest Door Harris

Het komt niet vaak voor dat journalisten een miljoenen kostende raceauto mogen testen. Daarom is deze review van Chris Harris bijzonder, heel erg bijzonder. BMW nodigde Chris Harris uit in Spanje om een 480 pk sterke BMW M3 DTM te testen, een nieuwe jongensdroom die werkelijkheid wordt voor de Brit.

De huidige DTM auto’s hebben eigenlijk te veel aerodynamische grip, daardoor is het erg moeilijk inhalen en wordt ieder contact vermeden omdat schade aan de body desastreus is. V8 Supercars zijn dus eigenlijk leuker om naar te kijken, maar in Europa is het DTM nog steeds het allerhoogst haalbare op het gebied van toerwagens.

Na een lange briefing van BMW Team Schnitzer mag Chris dan eindelijk 8 rondjes in een BMW M3 DTM auto rijden, en dat doet hij niet eens onverdienstelijk in vergelijking tot 2012 kampioen Bruno Spengler.

Video – Chris Harris en de BMW M3 DTM

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video