in

BMW M3: Evolution Over the Years

We hebben al een aantal keer video’s geplaatst waarin de evolutie van de BMW M3 werd besproken. AutoCar ging zelfs op zoek naar de beste BMW M3 en Motor Trend zette begin dit jaar alle vier de generaties nog maar eens naast elkaar om de verschillen aan te duiden.

De BMW M3 kent vier generaties, de E30 M3, de E36 M3, de E46 M3 en de E92 M3. Iedere generatie M3 heeft zo zijn eigen kenmerken en iedere generatie heeft dus ook zo zijn liefhebbers, de een zweert bij de originele, lichtgewicht E30 M3 terwijl andere weer kiest voor een hardcore E92 M3 GTS. Met de naderende komst van de BMW F80 M3 besloten de heren van ElectricFederal een video te maken over alle vier de generaties, dan weten we gelijk waar de F80 M3 aan moet voldoen! Wat is jouw favoriete M3? Laat het ons weten in de comments hieronder.

Video: BMW M3: Evolution Over the Years

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WTCC 2013 - Moskou Highlights en Podium voor Tom

WTCC 2013 – Moskou Highlights en Podium voor Tom

Bugatti Veyron tegen Nissan Juke-R in Drag Race

Bugatti Veyron tegen Nissan Juke-R in Dragrace