in

Hoe maak je de perfecte BMW M3

Een nieuwe BMW M3 arriveert in 2014, dankzij de vele spyvideo’s weten we al enigszins hoe hij eruit gaat zien en wat de prestaties zullen zijn. Naar verwachting krijgt de F80 M3 een Twin Turbo zes-in-lijn motor met 450 pk, terug naar de geliefde zescilinder dus maar wel met twee turbo’s. De nieuwe M3 belooft krachtiger, sneller, lichter en efficiënter te worden dan zijn voorganger.

In deze video werpt Steve Sutcliff van Autocar een blik op de vorige generaties M3, de E30, E46 en de E92, om te bepalen wat de nieuwe generatie M3 nodig heeft om net zo succesvol te zijn als zijn voorgangers. Iedere generatie heeft natuurlijk zijn sterke en zwakke punten, de E30 M3 is licht en stuurt beter dan alle andere, de E92 M3 heeft met zijn V8 meer dan genoeg paardenkrachten op stal en de E46 M3 CSL is misschien wel de beste M3 ooit gemaakt.
Laten we eens horen wat Steve Sutcliff te zeggen heeft over de ideale BMW M3, natuurlijk horen we ook graag jullie mening.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - SSC Ultimate Aero

Jay Leno’s Garage – SSC Ultimate Aero

Compilatie van Nordschleife Glijders en Fails

Nordschleife Crashes & Fails 2012 Part 1