in

BMW M3 gaat aso in NYC en drift rondjes om politie

Als je ooit GTA 5 hebt gespeeld dan zul je dit ongetwijfeld gedaan hebben, zo hard mogelijk door het centrum scheuren en daarbij alle verkeersregels aan je laars lappen. Het is tenslotte een game, maar de bestuurder van deze BMW M3 Competition doet het in real life.

Met een actiecamera op zijn hoofd zien we in POV hoe de bestuurder door het centrum van New York City vlamt, waarbij spot met het stadsverkeer, snelheidslimieten, rode lichten, fietspaden en natuurlijk de politie.

Al met al zorgt dit voor een opwindende kijkervaring, maar het is een video die je in conflict brengt met je morele kompas. Eigenlijk moeten we geen aandacht besteden aan dit soort malloten, want hoe meer views ze krijgen, hoe groter de kans is dat ze dit soort stunts herhalen. Helemaal omdat het, deze keer, goed afgelopen is. De volgende keer hebben de voetgangers en andere automobilisten van New York misschien niet zoveel geluk.

Hopelijk zijn er genoeg aanwijzingen in deze video voor de politie om de bestuurder van deze BMW M3 Competition met een rood interieur op te sporen. Al hebben we genoeg voorbeelden gezien van bestuurders die zelfs als ze vol in beeld komen, niet aangepakt worden. Zoals deze Russische straatdrifter die jaren de straten van St. Petersburg onveilig maakt.

Video: BMW M3 gaat aso in NYC en drift rondjes om politie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Deze loods staat vol met R34 GT-R Skylines

De loods van TopRank staat vol met Nissan Skyline’s

Dit is de snelste Subaru Forester ter wereld

Dit is de snelste Subaru Forester ter wereld