in

BMW M3 geeft geen f*ck om politie

Deze Poolse bestuurder geeft helemaal niets om de jongens in blauw, wanneer ze hun zwaailichten aanzetten voor hem drift hij gewoon verder. Hij was aan het driften in zijn witte BMW M3 E92 coupe, rond het regenboog plein (Plac Zbawiciela) in Warschau en laat zich daarbij door niemand tegenhouden.

Sterker nog, op het moment dat de politieauto zijn zwaailichten aanzet drift hij nog een rondje om vervolgens de politie te passeren en er al driften vandoor te gaan. De menigte bij het ​​cafe kan zijn driftprestaties wel waarderen en trakteert hem op applaus, of dat zo slim is weet ik niet wat dit is dezelfde bestuurder die eerder als een maniak door Warschau knalde in een straatrace tegen een Yamaha YZF R1, Suzuki GSX-R en een Hayabusa.

Hij is niet de eerste die de politie van zich afschud en zal ook zeker niet de laatste zijn, maar dit moet een keertje fout gaan en wij hopen dat hij daarbij geen onschuldige slachtoffers maakt.

Video: BMW M3 geeft geen f*ck om politie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dappere Lada bestuurder wil vrachtwagen inhalen

Dappere Lada bestuurder wil vrachtwagen inhalen

Dit is de Lancer Evo die wij willen, 550 pk en RWD

Deze Lancer Evo X heeft 550 pk en RWD