in

BMW M3 Touring toert door de straten van Nürburg

We hebben een nieuwe spionagevideo voor jullie van de BMW M3 Touring die door de straten van de Nürburg rijdt. Het is een volledig gecamoufleerd prototype en de kentekenplaat bevestigt dat dit hetzelfde prototype is dat in de zomer de Nordschleife bezocht.

Helaas valt er weinig nieuws te ontdekken aan de M3 Touring. De hele carrosserie van de testauto is nog steeds bedekt met een camouflagewrap. Het enige waarvan we zeker zijn, is dat er onder de motorkap een 3,0-liter twin turbo zescilinder ligt die maximaal 510 pk levert. Daarnaast krijgt de stationwagen de beschikking over xDrive, hij moet namelijk de strijd aan kunnen gaan met de Audi RS4 Avant en diens beroemde Quattro-systeem.

Medio 2022 zal de nieuwe M3 Touring verkrijgbaar zijn. Optioneel zelfs met een handgeschakelde zesbak voor de echte puristen.

Video: BMW M3 Touring toert door de straten van Nürburg

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes SLK340 V8 tijdens St. Agatha Hillclimb 2021

Mercedes SLK340 V8 pakt podium tijdens St. Agatha Hillclimb 2021

Op de Rollenbank - Getunede Volkswagen Up

Op de Rollenbank – Getunede Volkswagen Up