in

BMW M4 drift zijn banden kaal in Moskou

De Rus die we eerder een BMW 1M Coupe vakkundig tussen het verkeer door zagen driften is terug, ditmaal met een 431 pk sterke BMW M4. Voordat we onze Drift-Rus door de straten van Moskou zien boenderen wordt de BMW eerst netjes gewassen zodat hij lekker blinkt in de video.

Vervolgens stapt de professional achter het stuur, rijdt de parkeergarage uit, gooit de M4 vol met benzine en dan breekt de hel los. Aan de kwaliteit van de productie kun je al zien dat het hier niet zomaar om een snel geschoten illegale driftvideo gaat. Volgens de beschrijving bij de video was de video ‘staged’. “This video was staged.
Every scene was filmed in the cordoned off streets and performed by a professional pilot.”

Niet de eerste keer dat men zo in Moskou drift dus het zou zomaar kunnen dat dit ‘staged’ is, aan de andere kant is het misschien alleen maar bedoeld om zichzelf in te dekken. Hoe dan ook is het een super gave video geworden!

Video: BMW M4 drift zijn banden kaal

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

V12 Vantage S met handbak

V12 Vantage S met handbak, de perfecte Aston Martin?

Mettet RX Highlights

FIA WRX 2016 – Mettet RX Highlights