in

Moskou City Drifting

DragTimes kennen we natuurlijk van die geweldige drag racing video’s. Op het 1 mijl lange rechte stuk van DragTimes zijn al diverse records verbroken en hebben we de meest exclusieve supercars met elkaar de strijd zien aan gaan. Maar driften is iets wat we nog niet eerder zagen van deze Russen.

Voor deze video ging DragTimes op pad met de ‘night drifters’ Evgeniy Satyukov en Geprgiy Stepanyan, kampioen en vice-kampioen van de Russian Drift Series. De heren worden neergezet als twee zakenmannen die per toeval een geheime locatie van DragTimes onder ogen krijgen. Nieuwsgierig als ze zijn rijden de twee naar de locatie waar een mysterieuze mist hun SUV’s miraculeus omtovert in driftauto’s. Er zit dus nog iets van een verhaallijn in deze video ook!

Speciaal voor deze video werden enkele straten in Moskou afgesloten zodat de drifters geen last hadden van het verkeer en er geen gevaarlijke situaties ontstonden.

Video: Moskou City Drifting

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De cockpit van de Bloodhound SSC

De cockpit van de Bloodhound SSC

Lewis Hamilton's Pagani Zonda 760 LH

Lewis Hamilton’s Pagani Zonda 760 LH