in

BMW’s M Performance uitlaat voor de M3 & M4 is verschrikkelijk

Dat de voorkant van de nieuwe M3/M4 geen verbetering is werd pijnlijk duidelijk toen BMWBlog het nieuwe model naast het oude model zette. Maar de designers van BMW zijn ook doorgeslagen met de M Performance uitlaat voor de M3 & M4.

Hoe iemand binnen BMW dit design heeft goedgekeurd is ons een raadsel. M-modellen hebben traditioneel altijd vier uitlaatpijpen, twee links en twee rechts. Daar is niets mis mee, niemand heeft daar ooit over geklaagd en sommige dingen moet je dan ook niet willen veranderen. Toch heeft BMW gesleuteld aan de positionering van de uitlaten voor het M Performance uitlaatsysteem.

De twee uitlaten links en rechts zijn nu diagonaal boven elkaar geplaatst in het midden van de achterbumper. Alsof het een ricer is. Buiten het feit dat dit er niet uitziet vinden we het geluid ook niet echt een verbetering over standaard.

Wat vinden jullie?

Video: BMW’s M Performance uitlaat voor de M3 & M4

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Wielrenner doet gek

Wielrenner rijdt liever tussen verkeer dan op het fietspad

Audi RS e-tron GT van 0 naar 256

Zie hoe de Audi RS e-tron GT van 0 naar 256 km/h zoeft