in

Deze boer bouwde een Aventador Roadster Replica

We doen vaak wat lacherig over replica’s omdat ze vaak zo ontzettend lelijk zijn, maar er zijn ook mensen die met beperkte middelen toch iets indrukwekkends weten te bouwen.

Neem deze boer uit Thailand, die besloot om zelf een Lamborghini Aventador Roadster te bouwen. De aandacht voor detail is zeer indrukwekkend, want naast de op maat gemaakte carrosseriepanelen heeft deze replica ook een volledig intrekbare hardtop die achter de stoelen verdwijnt. Bovendien is de Aventador Roadster replica uitgerust met in hoogte verstelbare vering en een aantal bewegende carrosseriedelen, zoals de achtervleugel en de luchtinlaten aan de zijkant.

Het vermogen wordt geleverd door een in het midden gemonteerde motorfietsblok, en aangezien het motorcompartiment groot genoeg is zou er nog een grotere motor in kunnen.

Van alle replica’s die wij gezien hebben is dit zeker niet de mooiste, maar wel één waar wij veel respect voor hebben.

Via: Carscoops

Video: Aventador Roadster Replica

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dodge Demon Review

Uitgebreide review van de Dodge Demon

Renger van der Zande Pole Daytona

Renger van der Zande grijpt pole voor 24H Daytona