in

Boze man gooit steen naar Aventador

In een vergelding voor het op en neer racen op straat, althans dat nemen we aan, gooit deze voetganger een steen naar een passerende Lamborghini Aventador. Het geluid van de impact is hard genoeg om te weten dat deze boze man zijn doel geraakt heeft. Opvallend is dat de bestuurder van de Aventador niet uitstapt maar gewoon doorrijdt, dat zouden ze in Rusland heel anders aangepakt hebben.

De Lamborghini bestuurder is dan uiteindelijk misschien wel de verstandigste van de twee door weg te rijden, in plaats van het recht in eigen hand te nemen en vervolgens zelf in de cel belanden wegens openlijk geweldpleging. De bestuurder moet gezien hebben dat er iemand stond te filmen en wellicht kan de man dankzij deze beelden aangeklaagd worden.

Dit is overigens niet de eerste keer dat we mensen zien flippen richting supercar-eigenaren,  zie hier een mooi voorbeeld en hier ook. Wat zou jij gedaan hebben, die man in elkaar gerost of de politie gebeld?

Video: Boze man gooit steen naar Aventador

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

2014 Mercedes S63 AMG Coupé is Bloody Awesome

2014 Mercedes S63 AMG Coupé is Bloody Awesome

1969 Fiat Abarth 2000 Scorpione Concept bij Villa d'Este

1969 Fiat Abarth 2000 Scorpione Concept bij Villa d’Este