in

Boze Range Rover-bestuurder geeft een remtest

Iemand een remtest geven is altijd een slecht idee, maar nu veel bestuurders gebruik maken van een dashcam is het helemaal dom. Je zit namelijk altijd fout als je een remtest geeft en als het op beeld staat kun je moeilijk bij de verzekering verhaal gaan halen.

De bestuurder van deze Range Rover was zo boos op de dashcammer dat hij besloot er rechts voorbij te gaan om vervolgens hard om zijn rem te trappen. In de video hieronder zie je dat de dashcammer op een gegeven moment langzamer ging rijden op de linker rijbaan. Dat had een reden volgens de dashcammer:

Guy was tailgating me the entire way from the intersection. Slowed down so he would just go around me and he decided to cut me off and brake check me. Gave me no room to actually stop which resulted in me rear ending him. He was cited by DPD.”

Als het echt zo gegaan is, waarom ging de dashcammer dan niet gewoon naar de rechts? Rare beslissing om langzamer te gaan rijden en iemand forceren rechts in te halen. Totaal onnodig van beide bestuurders.

Video: Range Rover-bestuurder geeft een remtest

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

BMW M4 heeft mazzel

BMW M4 heeft mazzel op de Nürburgring Nordschleife

Europese Rauh-Welt Begriff Porsches

Rauh-Welt Begriff Porsches verzamelen op Spa-Francorchamps