in

Bumperklevende Golf krijgt instant karma

Bumperklevers zijn mega irritant, maar als er onnodig links gereden wordt kunnen we de frustratie soms wel begrijpen. Daar is in deze video echter geen sprake van, want de dashcammer op de linker rijbaan haalt gewoon het overige verkeer in en rijdt niet expres langzaam.

Toch gaat het volgens de bestuurder van een Volkswagen Golf allemaal niet snel genoeg. Hij seint met zijn lichten en gaat extreem dicht op de achterbumper van de dashcammer zitten. Die besluit niet veel later maar aan de kant te gaan zodat de Golf kan passeren.

De audio valt na de inhaalactie weg, wellicht omdat de dashcammer in lachen uitbarst want wat volgt is een portie instant karma.

Video: Bumperklevende Golf krijgt instant karma

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

3 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Geweldig, dit zou vaker met deze
    ellendelingen moeten gebeuren!
    Het zijn wegriraten en omdat ik HEELVEEL op de weg zit, kan ik vertellen, dat het heel vaak vw en BMW rijders zijn, maar ook de nieuwe categorie, Volvo rijders met dubbele uitlaten maken zich hier vaak schuldig aan!!

    Hopelijk heeft deze onbenul zijn lesje geleerd, zodat hij in het vervolg een fatsoenlijke bestuurder is met respect voor zijn mede weggebruiker!!

Reageer op deze video

De Twin Engined Volkswagen Golf heeft nu 2.000 pk!

De Twin Engined Volkswagen Golf heeft nu 2.000 pk!

Ferrari 328 GTS

Ferrari 328 GTS krijgt eerste schoonmaakbeurt in zes jaar!