in

Cadillac CTS-V crasht tijdens drag race

De Cadillac CTS-V is één van de krachtigste en snelste productie sedans ooit gebouwd. Deze tweede generatie CTS-V heeft een 6.2-liter supercharged V8-motor onder de kap welke 556 pk en 750 Nm koppel levert. Maar zoals onderstaande eigenaar ontdekte is het beheersen van al dat vermogen makkelijker gezegd dan gedaan.

Tijdens een run op Orlando Speedworld verloor de bestuurder de controle over zijn CTS-V, de auto slaat haaks rechtsaf en komt hard in aanraking met de betonnen vangrail. De bestuurder kon gelukkig ongedeerd weglopen van de crash, maar zijn Cadillac is redelijk naar zijn grootje.

Mocht de schade vergoed worden dan kan deze bestuurder overwegen om de nieuwe Cadillact CTS-V te kopen. Die is nog sterker met 640 pk en 855 Nm koppel uit een 6.2-liter supercharged V8-motor, overigens dezelfde motor als in de nieuwste generatie Chevrolet Corvette Z06 ligt. Waarschijnlijk is het verstandiger om dan geen dragstrips meer te bezoeken!

Video: Cadillac CTS-V crasht tijdens drag race

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De Dakar Buggy van Tom Coronel Explained

De Dakar Buggy van Tom Coronel Explained

Volvo 850 gaat hard over de Nordschleife

Volvo 850 gaat hard over de Nordschleife