in

Cadillac CTS V-Sport: Goodfellas Style

In eerste instantie wilde Matt Farah een gewone review maken van de Cadillac CTS V-Sport. Maar als je zo’n 30 video’s per jaar maakt wordt dit een beetje afgezaagd en dus besloot de oprichter van The Smoking Tire iets anders te doen, een review op basis van zijn favoriete film: Goodfellas.

Mocht je de film Goodfellas nog nooit gezien hebben ga dan 1) je schamen, 2) de film alsnog kijken, en 3) terugkeren om deze Cadillac CTS V-Sport review te bekijken. Als je er niets van snapt is het waarschijnlijk omdat je Goodfellas nog nooit gezien hebt.

De Cadillac CTS-V Sport Sedan wordt door Cadillac net onder de CTS-V gepositioneerd. Geen V8 maar een Twin Turbo V6 met 420 pk en 583 nm koppel. De  CTS-V Sport Sedan weegt 1.772 kilogram, dat klinkt veel maar in vergelijking met het topsegment van de 5-series, A6 of E-klasse is dat relatief licht. De auto sprint in ongeveer 4.6 seconden naar 100 km/h en maakt gebruik van een achttraps versnellingsbak. De prijs in Amerika begint vanaf 60.000 dollar, ongeveer 45.000 euro.

Video – Cadillac CTS V-Sport: Goodfellas Style

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 3 - Highlights weekend Max Verstappen

Formule 3 – Highlights Silverstone Max Verstappen

Nieuwe Audi R8 LMS Betrapt op Monza

Nieuwe Audi R8 LMS Betrapt op Monza