in

Carfreitag 2019 – Burnouts, Powerslides en Launches bij het tankstation

Naast de actie op de Nürburgring Nordschleife was er voor de 20.000 bezoekers nog veel meer te zien tijdens Carfreitag. De toegangswegen zaten letterlijk en figuurlijk vol met snelle auto’s waar toeschouwers op campingstoeltjes zich aan vergaapten.

Bij het bekende tankstation aan Döttinger Hohe werd behoorlijk wat rubber verbrand door diverse bestuurders. YouTuber Dutch Motorsport was aanwezig bij het tankstation en maakte deze compilatie van Burnouts, Powerslides en Launches.

Overigens was de polizei ook in grote getale aanwezig om bestuurders in bedwang te houden. Tot 19 uur noteerden de ambtenaren 10 ongevallen, 184 snelheidsovertredingen, 15 technische defecten, 9 rijverboden en nog tientallen andere overtredingen voor zaken als het niet dragen van een gordel, mobiel gebruik en bezit van verboden middelen. Kassa!

Video: Carfreitag 2019

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 356 Carrera Speedster Zagato

Porsche 356 Carrera Speedster Zagato: Sanction Lost

Tesla Model 3 doet aan zelfontbranding in Shanghai

Tesla Model S doet aan zelfontbranding in Shanghai