in

Chris Harris doet rondje Top Gear Circuit met Ariel Nomad

We missen de video’s van Chris Harris. Sinds hij voor de BBC werkt is het aantal auto reviews van hem drastisch gedaald, iets wat we wel begrijpen aangezien hij ook een heel seizoen Top Gear moet opnemen. Maar toch, af en toe een supercar review van de bevlogen presentator zou leuk zijn aangezien er nog maar weinig YouTube-kanalen zijn die echt goede auto reviews maken.

Zo zit Motor Trend achter een pay wall, zijn EVO TV en DRIVE op sterven na dood, en maakt DriveTribe geen reviews meer. De enige die af en toe nog iets leuks maken zijn Carfection, Jay Leno’s Garage en soms Matt Farah. Dat is onze mening althans, mochten jullie suggesties hebben voor goede auto reviewers laat het ons dan weten in de reacties!

Oh, hieronder zie je Chris Harris nog een minuut of wat in actie met de Ariel Nomad op het Top Gear Circuit. Veel te kort natuurlijk maar wel weer ouderwets goed.

Video: Chris Harris in Ariel Nomad

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Bisimoto Porsche Boxster

Bisimoto’s Porsche Boxster heeft een stoel in het midden

Fantastische autosleutels

Waren deze fantastische autosleutels maar echt!