in

Chris Harris Drift Pagani Huayra

Ter promotie van de game Grid 2 heeft Codemasters de Britse journalist Chris Harris naar Italië gevlogen om hem op het circuit los te laten met een Pagani Huayra.

In het hart van de Pagani Huayra ligt een 6.0-liter V12 van AMG, gevoed door twee turbo’s komt het totale vermogen op 750 pk. Meer dan genoeg om in een dikke rookwolk dwars door de bochten te gaan. De 1000 Nm sterke V12 motor van AMG heeft nogal wat kritiek gehad, ten opzichte van de Zonda F klinkt de Huayra als een gedempte koffiemolen. Veel fans wilde juist dat brute, schelle geluid behouden wat de atmosferische motor in de Zonda’s produceert.

De toevoeging van twee turbo’s heeft het geluid drastisch veranderd, maar het was volgens Pagani en AMG de juiste beslissing aangezien de oude motor niet verder ontwikkeld werd. Dus, afgezien van het geluid is dit een heerlijke video want driften kun je wel aan Chris Harris overlaten.

Video – Chris Harris Drift Huayra

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 911 GT3 RS is nog steeds een Rally Kanon

Deze Porsche 911 GT3 RS is een rallymonster

2013 Porsche 911 Turbo Aerodynamica

2013 Porsche 911 Turbo Aerodynamica