in

Chris Harris haat SUV’s, behalve als ze 707 pk hebben!

Chris Harris neemt de 707 pk sterke Aston Martin DBX mee over het circuit om te zien of hij van gedachten kan veranderen en meer vermogen een SUV leuker maakt.

De video begint met een statement van Chris. “I don’t like SUV’s, but when a company like Aston Martin relleases one with 707 horsepower, i’m willing to give it a go.” De DBX 707 is een van de snelste en krachtigste SUV’s die momenteel te koop is. Hij wordt aangedreven door een 4.0-liter twin turbo V8-motor van AMG die dankzij nieuwe turbochargers 707 pk en 900 Nm koppel levert!

Uiteraard is de potente SUV van Aston Martin voorzien van vierwielaandrijving, maar het vermogen kan ook grotendeels naar de achterwielen gestuurd worden. En daar is Chris maar wat blij mee, want driften met een 2.245 k zware SUV, dat is toch wel speciaal. Kan de DBX 707 zijn mening over een SUV’s veranderen? Je ziet het hieronder.

Video: Chris Harris test de Aston Martin DBX 707

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

inhalen via het verkeerde sorteervak

Inhalen via het verkeerde sorteervak kost een setje velgen

De Motorsport Crashes van 2022 week 32

De Motorsport Crashes van 2022 week 32