in

Chris Harris leert je driften met de BMW M235i

Het lijkt zo makkelijk om een auto driftend de hoek om te gooien, maar als je het voor het eerst probeert dan kom je er al snel achter dat er een hoop techniek en lef bij komt kijken. Best Motoring maakte jaren geleden daarom de ‘Drift Bible‘, een video waarin alle technieken van het driften uitgelegd worden.

Chris Harris gaat vandaag op dezelfde toer met een BMW M235i, in deze video behandeld hij de basis van het driften en demonstreert op het Anglesey circuit hoe het moet. Het is op zich best een goede video, maar de techniek verschilt natuurlijk per auto en de meeste mensen zullen geen nieuwe BMW M235i op de oprit hebben staan maar eerder een oude E30, E36 of E46.

Chris benadrukt nog wel even dat je driften niet op de openbare weg moet oefenen maar op een circuit of een andere afgesloten terrein, veiliger voor jou en de rest.

Video: Chris Harris leert je driften met de BMW M235i

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Extreme Tuning in Japan: Bosozoku!

Extreme Tuning in Japan: Bosozoku!

WRC - Rally Finland 2014 Highlights

WRC 2014 – Rally Finland Highlights