in

Chris Harris op zoek naar de beste auto van 2014

Het jaar 2014 ligt alweer bijna een maand achter ons en ook al hebben we al een ‘Car of the Year 2014‘ video gezien van EVO TV, hier gaan we toch even goed voor zitten. Dit is misschien namelijk wel beter dan een aflevering van Top Gear of Fifth Gear, dit is 45 minuten lang Chris Harris zien boenderen over het circuit van Portimao met de beste auto’s van 2014.

Er zijn geen winnaars in Chris Harris ‘car of the year video’, hij heeft gewoon de in zijn ogen beste auto’s van 2014 meegenomen naar Portugal om samen met zijn vrienden een mooie video te maken en zoveel mogelijk rubber te verbanden als door Pirelli is toegestaan.

Het lijstje met sportauto’s en supercars is klein, maar groot genoeg om drie dagen compleet los te gaan op een circuit. We noemen een Ferrari 458 Speciale & F12 Berlinetta, een Porsche 918 Spyder & 911 GT3, een Aston Martin V12 Vantage S, BMW M3 en een Renault Megane RS Trophy. McLaren en Chris hebben overigens echt geprobeerd om een P1 in Portimao te krijgen maar die was helaas niet beschikbaar, desalniettemin is het leuke collectie auto’s.

De komende 45 minuten kun je dus genieten van deze uitgebreide aflevering van Chris Harris on Cars. Beter dan Top Gear?

Video: Chris Harris op zoek naar de beste auto van 2014

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren Honda MP4-30 Launch

McLaren Honda MP4-30 Launch

Kan een Ferrari FF een 700 PK MTM RS6 verslaan?

Kan een Ferrari FF een 700 PK MTM RS6 verslaan?