in

Chris Harris Supertest: LaFerrari vs McLaren P1 vs Porsche 918

Er zijn inmiddels meerdere vergelijkingen van de LaFerrari, McLaren P1 en Porsche 918 Spyder, waaronder deze 300 km/h dragrace die we gisteren zagen. Maar laten we eerlijk zijn, eigenlijk zitten we maar op twee video’s te wachten; één van het voormalige Top Gear Trio en één van Chris Harris. Laatstgenoemde heeft eindelijk zijn Hypercar Supertest afgerond en man wat is het een gave video geworden!

Chris Harris had alle drie de hypercars tot zijn beschikking op het prachtige circuit van Portimao, met ondersteuning van de fabrikanten en Pirelli! Dit is iets wat tot dusver nog niemand voor elkaar heeft gekregen, omdat Ferrari en McLaren het niet eens konden worden over de manier waarop de auto’s getest moesten worden. Andere tests zijn dus allemaal uitgevoerd met auto’s van particulieren.

Tijdens de driedaagse test werd Chris Harris bijgestaan door Tiff Needell en Marino Franchitti zodat er een fatsoenlijke track battle gehouden kon worden. Daarnaast zien we natuurlijk het nodige gooi en smijt werk, rokende achterbanden en voor sommige misschien wel het belangrijkste: rondetijden!

Deze 52(!) minuten durende aflevering doet niet onder voor een Top Gear of Fifth Gear aflevering, ga er dus maar eens goed voor zitten en geniet van Chris Harris on Cars – LaFerrari vs Porsche 918 vs McLaren P1 @ Portimao!

Video: LaFerrari vs McLaren P1 vs Porsche 918

Chris Harris Supertest: LaFerrari vs McLaren P1 vs Porsche 918

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *