in

Chris Harris test de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Chris Harris werkt tegenwoordig voor Top Gear en dat is geweldig. We zien hem niet alleen op de BBC maar ook op internet met ‘Chris Harris on Cars’, vroeger te zien op zijn eigen YouTube-kanaal maar tegenwoordig exclusief te zien op TopGear.com.

Helaas konden wij die video’s niet met jullie delen, totdat iemand besloot zijn exclusieve Top Gear-video’s te rippen en te uploaden naar YouTube. Daarom kunnen we nu zien hoe Chris Harris de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio test in Noord Italië.

Nog even om jullie geheugen op te frissen, de Alfa Romeo Giulia QV beschikt over een 2.9-liter twin-turbo V6-motor welke 510 pk levert. In combinatie met een gewicht van 1.530 kg heeft hij een pk/gewichtsverhouding van 1 pk per 3 kilogram. Beter dan de M3/RS4/C63 en met €108.000 is hij ook nog eens goedkoper dan de Duisters.

Benieuwd naar de mening van Chris Harris over de snelle Italiaan, check dan snel zijn rijtest hieronder.

Video: Chris Harris test Giulia QV

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

binnenkant wassen met hogedrukreiniger

Vrouw maakt de binnenkant van haar truck goed schoon

March 75S met Cosworth DFV V8

March 75S met Cosworth DFV V8