in

Chris Harris test de 860 pk Subaru Huckster

We hebben hem gezien in Gymkhana 2022, op de Goodwood Hillclimb en nu in handen van Chris Harris, want de Top Gear-presentator test de Subaru Huckster!

Deze auto is speciaal gebouwd voor het maken van films met Travis Pastrana. De Subaru is gebaseerd op de GL Family Wagon, maar is onderhuids een buizenframe raceauto met een 2,3-liter viercilinder turbomotor die 862 pk produceert en via een sequentiele versnellingsbak alle vier de wielen aandrijft.

Het is een onzettende gecompliceerde auto met allerlei interessante technieken zoals actieve aerodynamica. Samen met Dan, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Huckster, neemt Harris de ins en outs door van deze bijzondere machine om vervolgens achter het stuur te kruipen.

Harris is een stuk kleiner dan Pastrana en zit dus niet optimaal in de Subaru, maar hij geeft ook toe dat hij simpelweg niet de ballen heeft om er mee te rijden zoals Travis normaal gesproken doet.

Video: Chris Harris test de 860 pk Subaru Huckster

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Deze Honda-bestuurder is een notoire bumperklever

Deze Honda-bestuurder is een notoire bumperklever

BMW E36 M3 gaat bijna om

BMW E36 M3 gaat op twee wielen door Kleine Carousel