in

Chris Harris test de Ferrari 812 GTS

Naarmate Chris Harris ouder wordt kan hij cabriolets steeds meer waarderen. Vroeger zou hij klagen over het feit dat een cabrio altijd zwaarder en minder stijf is dan de coupé-uitvoering, maar nu geniet hij van ‘al fresco motoring’.

Als je met het dakje open wil rijden, dan is een Ferrari 812 GTS een uitstekende keuze. De inklapbare hardtop en de benodigde verstevigingen zorgen ervoor dat de Ferrari 812 GTS zo’n 75 kilogram zwaarder is dan zijn gesloten broer. Maar je krijgt daarvoor wel de zon op je bol en, als er niet teveel windgeruis is, het prachtige geluid van de 6,5-liter V12 en zijn 800 trappelende paarden.

Omdat je met 800 pk niet altijd voluit kunt gaan, test Chris de 812 GTS eerst in het centrum van Bristol. Om uiteindelijk toch maar even een circuit op te zoeken om te laten zien wat de Ferrari in zijn mars heeft als je wél de ruimte hebt.

Video: Chris Harris test de Ferrari 812 GTS

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze Volvo P1800 heeft ruim 5 miljoen kilometer gereden

Deze Volvo P1800 heeft ruim 5 miljoen kilometer gereden

Sky Sports analyseert crash Hamilton en Verstappen

Sky Sports analyseert crash Hamilton en Verstappen in Italian Grand Prix