in

Chris Harris test de LaFerrari

Dit is de test waar velen op zaten te wachten, Chris Harris in de LaFerrari Hypercar. Helaas moeten we jullie melden dat de volledige review achter een paywall zit en we het nu met slechts 2 minuten en 43 seconden moeten doen.

Voor degene die het nog niet gelezen hebben, het is over en uit met de gratis video’s van DRIVE. Wie nu volledige afleveringen wil zien van Chris Harris, Tuned, Big Muscle en andere video’s zal zich moeten aanmelden bij het DRIVE+ kanaal a €3,99 per maand. De reden hiervoor is dat de afgelopen twee jaar DRIVE financieel werd gesteund door YouTube, die steun is over en nu moet DRIVE zelf rendabel zien te worden.

De advertentieopbrengsten zijn bij lange na niet genoeg om de videoproducties te bekostigen en daarom is deze constructie in het leven geroepen. Hoewel €3,99 per maand best te overzien is blijft het de vraag of er genoeg mensen zijn die voor video’s van DRIVE willen betalen, helemaal aangezien er zoveel andere automotive kanalen zijn en het aanbod wellicht (nog) te summier is. De tijd zal het leren of DRIVE op deze manier weet te overleven.

Edit: Inmiddels is de volledige versie gelekt op het internet en die delen we hieronder met jullie, mocht hij weer verdwijnen dan hebben we gelukkig nog meer LaFerrari video’s voor jullie.

Video: Chris Harris test de LaFerrari

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi RS6 en Ducati 1199 Panigale R Track Battle

Audi RS6 en Ducati 1199 Panigale R Track Battle

WTCC 2014 - Slecht Weekend Van Coronel in Argentinië

WTCC 2014 – Slecht Weekend Van Coronel in Argentinië