in

Chris Harris test de McLaren 600LT

De BMW M2 Competition was niet de enige auto die Chris Harris onlangs testte op het prachtige Circuit De Charade in Frankrijk. McLaren had namelijk een 600LT beschikbaar gesteld aan de Top Gear-presentator.

Na een aantal video’s van de McLaren 600LT gezien te hebben weten we eigenlijk alles al over de snellere broer van de 570S. Een 3.8-liter twin turbo V8-motor met 600 pk en 620 Nm koppel onder de motorkap, 96 kilogram lichter dan de 570S, 74mm langer en scherpere besturing, fellere gasrespons en Pirelli Trofeo R-banden. Om de supercar even in een notendop samen te vatten.

Waarom we deze video van de 600LT dan toch met jullie delen, als we alles al weten? Chris Harris, natuurlijk. Zodra deze man achter het stuur van een auto stapt zitten we aan het beeld gekluisterd en hangen we aan zijn lippen. Scroll dus snel naar beneden om weer een heerlijk review te bekijken!

Video: Chris Harris test de McLaren 600LT

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ferrari SF90

Dit is de Ferrari SF90

Nissan GT-R vs Porsche 911 Turbo S vs BMW M5 Competition

Nissan GT-R vs Porsche 911 Turbo S vs BMW M5 Competition