in

Chris Harris test Jenson Button’s Porsche 964 Turbo 3.6

De Porsche 911 Turbo 3.6 is een zeldzame klassieker en dit exemplaar is de heilige graag, uitgerust met het ‘X88’ power package. De huidige eigenaar, Jenson Button, biedt deze Porsche te koop aan op het platform Collecting Cars onder ‘No Reserve’. De hoogste bieder wordt dus sowieso de nieuwe eigenaar.

Jenson’s Porsche 964 Turbo 3.6 was oorspronkelijk een speciale uitvoering voor de Sultan van Brunei. Het is de enige ‘X88’ die is gespoten in de opvallende kleur Horizon Blue, terwijl het interieur is bekleed met Marine Blue-leer. Het interieur is voorzien van alle gemakken zoals elektrisch verstelbare stoelen, een met leer bekleed airbagstuur, airconditioning en een schuifdak.

Hoewel elke Porsche 964 Turbo 3.6 een gewilde auto voor verzamelaars is, is deze 381 pk sterke ‘X88’ een bijzonder zeldzame machine. De Porsche heeft een volledige onderhoudsbeurt gehad bij oldtimer specialist Tudor & Black, een nieuwe APK en staat op de prachtige 3-delige Speedline velgen.

In deze video test Chris Harris, een van de oprichters van Collecting Cars, de ex van Button. Het hoogste bod op dit moment is 180.000 pond.

Video: Chris Harris test Jenson Button’s Porsche 964 Turbo 3.6

Chris Harris test Jenson Button’s Porsche 964 Turbo 3.6

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *