in

Chris Harris test McLaren 720S met optionele Track Pack

Net als voor de 570S heeft McLaren nu ook een Track Pack ontwikkeld voor de 720S. Het optionele pakket kost 28.000 pond en maakt de auto niet sneller of krachtiger, is het dan wel de moeite waard om aan te schaffen? Chris Harris zoekt het uit op het zonovergoten circuit van Portimao, waar hij eerder al de 911 GT2 RS MR testte.

Het gewicht van de 720S wordt door de Track Pack met 24 kg verminderd, mogelijk gemaakt door een koolstofvezel achterspoiler, tienspaaks lichtmetalen wielen en een sportuitlaat. Binnenin zijn er carbon kuipstoelen, eens zespuntsgordel en een halve titanium rolkooi.

Eigenaren kunnen hun rondjes op het circuit analyseren met behulp van het telemetriesysteem. Met behulp van drie ingebouwde videocamera’s en software voor het vastleggen van gegevens, kan de bestuurder zijn eigen prestaties controleren en hoe deze kunnen worden verbeterd. Er worden real-time gegevens weergegeven, zoals rondetijden, sectortijden en vergelijkingen tussen verschillende bestuurders.

Video: Chris Harris test McLaren 720S Track Pack

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nieuwe Audi RS6 C8 gespot op de Nürburgring

Nieuwe Audi RS6 C8 gespot op de Nürburgring

Twin Turbo Lamborghini Huracan

Deze Twin Turbo Lamborghini Huracán heeft rolkooi aan de buitenkant