in

Christian Horner blikt terug op Dutch Grand Prix

Max Verstappen won vanmiddag de Dutch Grand Prix en behaalde daarmee zijn tiende overwinning van het seizoen. De Red Bull Racing-coureur is hard op weg naar zijn tweede wereldtitel en een nieuw record van meeste raceoverwinningen in één seizoen.

De overwinning van de Nederlander zorgde logischerwijs voor veel vreugde binnen het Oostenrijkse team, al zal teambaas Christian Horner wel balen van de vijfde positie van Sergio Perez. De Mexicaan heeft in de laatste vijf race maar één keer het podium gehaald, vorig weekend in Spa.

Na afloop van de Dutch Grand Prix blikte de Red Bull-teambaas terug op de race met de analisten van Sky Sports. Daarbij besprak hij tevens de situatie rondom de bezetting voor volgend jaar, met IndyCar-coureur Colton Hertha die naar verluidt kans maakt op een stoeltje. Mits hij een superlicentie krijgt.

Video: Christian Horner blikt terug op Dutch Grand Prix

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

pagani-zonda-hp-barchetta-crash

Pagani Zonda HP Barchetta crasht tijdens supercar event

Hamilton verontschuldigt zich voor woedeuitbarsting

Hamilton verontschuldigt zich voor woedeuitbarsting