in

Christian Horner over de overwinning van Verstappen

Christian Horner schuift na afloop van de Grand Prix van Abu Dhabi aan bij Sky Sports om de overwinning van Max Verstappen te bespreken en wat dat betekent voor de winterstop.

Max Verstappen eindigt als derde in het F1-klassement van 2020, slechts 9 punten achter Valtteri Bottas en dat met 5 uitvalbeurten. Horner bevestigt dat ieder team graag de laatste race van het seizoen wil winnen, om gemotiveerd de winterstop in te gaan. De Red Bull-teambaas hoopt dat momentum vast te kunnen houden om in 2021 op dezelfde voet verder te kunnen gaan en uit de startblokken te schieten.

Naast de overwinning van Max bespreekt Horner ook de prestaties van Alex Albon en wat dit betekent voor zijn plek in het team. Volgens de teambaas zullen Red Bull Racing en AlphaTauri binnen niet al te lange termijn hun tweede coureurs aankondigen.

Video: Christian Horner over de overwinning van Verstappen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Sebastian Vettel zingt een liedje na laatste race voor Ferrari

Sebastian Vettel zingt een liedje na laatste race voor Ferrari

2020 Audi RS7 in Winter Wonderland

2020 Audi RS7 in Winter Wonderland