in

Christian Horner reageert op GP Qatar bij Sky Sports

De vijf plaatsen gridstraf die Max Verstappen kreeg voor het negeren van twee gele vlaggen, viel niet in goede aarde bij Red Bull-teambaas Christian Horner. De Brit vond dat de straf te danken was aan een ‘losgelagen marshall’ en de complete situatie onzin.

Na de Grand Prix van Qatar werd Horner op het matje geroepen bij de race stewards omdat hij de FIA’s International Sporting Code had overtreden met zijn opmerkingen. Hij vertelde de stewards dat zijn reactie voortkwam uit frustratie toen kort voor de race het nieuws over de straf bekend werd. Horner bood daarop aan om zich persoonlijk te verontschuldigen bij de marshall in kwestie.

Bij Sky Sports reageerde de teambaas op zijn uitlatingen en het verloop van de Grand Prix in Qatar. Met nog twee races te gaan staat Red Bull slechts 5 punten achter in het constructeurskampioenschap en 8 punten voor in het coureurskampioenschap. “Everything to play for“, aldus Horner.

Video: Christian Horner interview na GP Qatar

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Toto Wolff interview Qatar

Toto Wolff: “They woke up the lion”

Sky Sports analyseert de raketstart van Verstappen in Qatar

Sky Sports analyseert de raketstart van Verstappen in Qatar