in

Christian Horner: We will work as a team in Abu Dhabi

Red Bull-teambaas Christian Horner gelooft dat ze als team zullen samenwerken in Abu Dhabi om Pérez aan de tweede plaats te helpen in het kampioenschap. Dit zegt de Brit in een interview met Sky Sports, nadat Max Verstappen weigerde om Sergio Perez voorbij te laten gaan tijdens de Grand Prix van Brazilië.

Het is duidelijk dat er spoedoverleg heeft plaatsgevonden direct na de race, maar helaas wil de teambaas niets uit de doeken doen daarover. Wat er achter gesloten deuren besproken is, blijft achter gesloten deuren. Maar, zegt Horner, als Max kan helpen zal hij Pérez helpen in Abu Dhabi tijdens de slotrace van 2022.

Tot slot blikt de Red Bull-teambaas Christian Horner nog even terug op de straf die Max kreeg voor zijn aanvaring met Lewis Hamilton. Volgens Horner was het niets meer dan een race-incident, de stewards dachten daar echter anders over en gaven Verstappen 2 strafpunten op zijn licentie.

Video: Interview Christian Horner GP Brazilië

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video