in

Corvette-bestuurder probeert te vluchten voor de politie

Het is nooit een goed idee om te vluchten voor de politie, maar deze Corvette-bestuurder probeerde het wel en leek te ontsnappen.

In deze dashcam-video zien we een vijfde generatie Chevrolet Corvette voorbij vliegen, waarna de dashcammer reageert met een “good lord.” Daarna zingt de bestuurder uit volle borst verder met de muziek en gebeurt er 20 seconden niets. Dan komt er ineens een SUV van de politie in beeld en blijkt het om een achtervolging te gaan.

Met zo’n grote voorsprong lijkt de Corvette-bestuurder definitief gevlogen, maar dat is niet het geval. Hard rechtuit rijden ging de Corvette-bestuurder goed af, maar toen er een flauwe bocht kwam ging het mis. Hoewel de spin niet op camera staat, zien we strepen op het asfalt staan en de Corvette in de berm. Poging mislukt!

In Texas, waar het incident plaatsvond, is vluchten een misdrijf dat kan worden bestraft met een boete van $ 4.000 en een gevangenisstraf van maximaal een jaar.

Video: Corvette-bestuurder probeert te vluchten

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Corvette-bestuurder probeert te vluchten voor de politie

Reageer op deze video