in

Daniel Ricciardo’s Red Bull Racing Highlights

Na exact 100 races komt er vanmiddag een einde aan de Formule 1-carrière van Daniel Ricciardo bij Red Bull Racing. De sympathieke Australiër racet per 1 januari 2019 voor het fabrieksteam van Renault, naast Nico Hülkenberg.

Ricciardo wordt al sinds Formule Renault 2.0 gesteund door Red Bull, een partnership die teruggaat tot 2008. Met behulp van de Oostenrijkse energiedrankenfabrikant maakte hij in 2011 zijn debuut in de Formule 1 bij HRT, om het jaar daarop bij opleidingsteam Scuderia Toro Rosso aan de bak te gaan.

Sinds 2014 racet Daniel voor Red Bull racing en in de afgelopen vijf seizoenen behaalde hij 25 podiums. “Ik heb zoveel met Red Bull gedaan. Ik ben geworden die ik altijd wilde zijn, aan hun zijde. En ik weet, ik weet, dat ik kan vertrekken met de gedachte dat ik ze alles heb gegeven en hetzelfde terug heb ontvangen.”

Met onderstaande video, genaamd #cheersdan, blikt Red Bull Racing terug op de mooie en vooral hilarische momenten met Daniel Ricciardo.

Video: Daniel Ricciardo’s Red Bull Racing Highlights

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video